Image 1
Image 2
Acasa

SÂMBRA OILOR

„Sâmbra Oilor” va avea loc în 12 mai, la Huta Certeze

sambra oilor
Joi, 18 aprilie, prefectul Ioan Tibil a convocat la o reuniune de lucru factorii implicaţi în organizarea celei de a 66-a ediţie a celei mai longevive manifestări câmpeneşti din România - „Sâmbra Oilor”.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La această întâlnire informală au participat reprezentanţi ai instituţiilor organizatoare, Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean, Primăria oraşului Negreşti-Oaş, Primăria Comunei Certeze.

 

 

Au mai fost invitaţi reprezentanții din partea Poliţiei, Jandarmeriei, a Pompierilor, Poliţia de Frontieră, ANPC, DSP, DSVSA precum și de la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare , Electrica Satu Mare, de la Direcția Silvică Satu Mare și de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare. În urma discuțiilor purtate s-a stabilit ca „Sâmbra Oilor” să se organizeze, duminică, 12 mai 2024, de la ora 12.00, pe dealul de la Huta Certeze, la graniţa dintre judeţele Satu Mare şi Maramureş.

 

 

Prefectul judeţului Satu Mare a trecut în revistă atribuţiile specifice fiecărei instituţii şi a stabilit că următoarea întâlnire va avea loc în ultima săptămână din aprilie, în teren. ”Ne așteptăm la o prezență numeroasă a publicului în acest an la Sâmbra Oilor și trebuie să ne asigurăm că organizarea va fi fără cusur. E nevoie de o colaborare foarte bună între toate instituțiile implicate”, a conchis prefectul Ioan Tibil.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with