Image 1
Image 2

BOX

Sătmăreanul Florin Mulcuțan, observator la o gală puternică de box

Pe 15 decembrie 2023, lumea boxului își îndreaptă privirile către cocheta sală polivalentă din Sînmartin, județul Bihor, unde se va desfășura o gală de box profesionist de mare anvergură.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Unul dintre momentele așteptate ale serii este meciul dintre campionul Alexandru Andrei Jur și puternicul georgian Geriso Aduashvili. Cu un palmares impresionant de 19 victorii și 5 înfrângeri în 24 de meciuri, Jur se află în postura de favorit al main-eventului, iar confruntarea cu Aduashvili se anunță palpitantă și plină de intensitate.

 

Cariera lui Alex Jur a fost presărată cu numeroase realizări notabile, dovedindu-se un competitor de temut pe scena internațională a boxului profesionist. Titlurile de campion al Belgiei la amatori în 2011 și la profesioniști în 2014, precum și titlurile de campion francofon WBC în 2014, campion UE în 2017 și campion WBC mediteranean în 2018 îi consolidează statutul de sportiv de excepție.

 

Gala de box va include un total de 10 meciuri, oferind publicului o varietate de stiluri și talente.

 

Un aspect deosebit al evenimentului este prezența observatorului Florin Mulcuțan, un sătmărean dedicat și pasionat de box. Delegat din partea președintelui Ligii Profesioniste de Box, Antonia Obreja, Mulcuțan are responsabilitatea de a asigura că toate aspectele tehnice și etice ale galei sunt respectate conform standardelor impuse de lumea boxului profesionist.

 

Florin Mulcuțan, cu o vastă experiență în domeniul boxului, aduce un ochi avizat și o dedicare deosebită în această funcție. Amintim că Florin Mulcuțan este și vicepreședintele Ligii Profesioniste de Box.

 

CITEȘTE ȘI: Cursanții Școlii de Arte Satu Mare și-au vândut cu succes lucrările la licitație pentru un scop nobil

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with