Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărencele și-au arătat talentul la fitness

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sala de sport LPS, cea veche, a găzduit pe 30 septembrie prima ediție a concursului internațional de fitness “Cupa Thomas”. S-au înscris peste 40 de sportivi de la Thomas Gym Satu Mare, CSM Baia Mare, Fit Kid Oradea, Vezer Fitness Debrecen și Szivarvany Debrecen.

Concursul feminin s-a desfășurat la cinci categorii de vârstă, iar clubul sătmărean a participat cu 6 gimnaste la trei categorii. În cele ce urmează vă prezentăm rezultatele sătmărencelor.

La 7 ani, Andreea Gnandt a terminat pe locul 2, iar la 8-9 ani, podiumul a fost ocupat doar din sportive de la Thomas Gym. Este vorba de Maja Krisztian (1), Mara Șepși (2) și Carla Maria Pop (3). Tot la 8-9 ani, Kamilla Jozsa a reuşit să obţină locul 5. Livia Păcurar a avut o evoluție bună la 10-11, în pofida faptului că a avut un an pauză de la pregătire.

În premieră clubul gazdă a introdus două categorii noi: Men Phisique sub 174 cm şi plus 174 cm. Concursul s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor, iar la sub 174 cm ,pe locul 1 a terminat Marius Tamas de la Thomas Gym. Pe locul 2 s-a clasat Adam Olah (Vezer), iar pe locul 3 Josif Racz (Sănătatea Satu Mare). La categoria peste 174 cm, băimăreanul Paul Szep a fost primul, Nyitrai David Miklos (Vezer) pe 2, iar locul 3 i-a fost oferit lui Eduard Podolyak (Thomas Gym).

Organizatorii felicită sportivele sătmărence, cele care și-au arătat din nou talentul cu succes. Se aduc mulțumiri părinţilor pentru efort, sponsorilor, DJST, Consiliului Local şi Casei de Cultură G.M. Zamfirescu pentru sprijinul acordat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns