Image 1
Image 2
Acasa

SPORTUL SĂTMĂREAN

Sătmărenii Adina Micaș și Dragoș Polgar, medaliați cu argint și bronz a CN de judo juniori U18

Sătmărenii Adina Micaș și Dragoș Polgar, medaliați cu argint și bronz a CN de judo juniori U18
Timp de două zile, sâmbătă și duminică, sala de sport ”LPS-Ecaternia Both” din Satu Mare a găzduit ediția 2024 a Campionatelor Naționale de Judo pentru juniori U18, masculin și feminin.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La competiție au participat 340 de sportivi, fete și băieți, de la 72 de cluburi din întreaga țară. Federația Română de Judo au fost reprezentată de prim-vicepreședintele FR Judo, Florin Bercean, precum și secretarul general, Gheorghe Savu. La deschiderea oficială a competiției a fost prezent dr.Radu Roca, prefectul județului care a ținut să-i salute și să le ureze succes sportivilor.

 

Orașul Satu Mare a fost reprezentat la aceasta competiție de mai mulți judoka de la CSM Olimpia Satu Mare și Unio Satu Mare. Doi dintre acești sportivi, un junior și o junioară, care sunt legitimați la CSM Olimpia s-au numărat printre medaliații acestei competiții.

 

Cea mai prețioasă medalie a fost cucerită de Adina Micaș, la categoria +70 kilograme. Sătmăreanca a cucerit medalia de argint urcând astfel pe treapta a doua a podiumului.

 

Al doilea medaliat sătmărean a fost Dragoș Polgar care s-a clasat pe locul 3 pentru care a fost recompensat cu medalia de bronz, la categoria -66 kilograme.

 

Cei doi sportivi sunt antrenați de Marian Halas care s-a arătat mulțumit de rezultatele sportivilor pe care îi pregătește dat fiind faptul, că la această competiție au paricipat cei mai buni sportivi al României.

 

”Competiția s-a ridicat la cel mai înalt nivel, totă lumea fiind mulțumită, chiar și oficialii de la federație. Personal mi-am dorit mai mult, o medalie mai strălucitoare. Dar obiectivul nostru a fost îndeplinit, am obținut două medalii. După cucerirea acestor medalii sportivii pot fi selecționați în lotul național de juniori al României” a declarat Marian Halas.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Aur pentru judoka sătmăreni la turnee internaționale

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Dan Petrescu revine la CFR

SPORT ROMÂNESC

Dan Petrescu revine la CFR

Dat afară de sud coreienii de la Jeonbuk Hyundai, echipă cu care a  ajuns pe ultimul loc în prima ligă din Coreea de Sud, Dan Petrescu este pe cale să se întoarcă în România.