Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărenii joacă vineri pentru etapa 3 din Liga 2

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CS Mioveni – FC Olimpia, de la ora 19:00

Etapa a treia din Liga 2 la fotbal trimite Olimpia Satu Mare aproape de Pitești, la Mioveni. Delegația sătmăreană, care cuprinde 19 jucători, a ajuns joi seara la destinație, în micul orășel al constructorilore de mașini. 

După cină și somn, prima parte a zilei de vineri este prevăzută pentru odihnă, plimbări, relaxare, discuții despre fotbal. Iar seara, de la ora 19:00, se joacă meciul în care Olimpia întâlnește formația gazdă, CS Mioveni.

Meci greu pentru sătmăreni împotriva unei formații care nu prea cedează puncte pe teren propriu. Iar rezultatele directe sunt de partea gazdelor. De la promovarea Olimpiei în Liga 2, cele două formații s-au întâlnit de 13 ori. De 4 ori a câștigat clubul sătmărean, alte două meciuri s-au terminat la egalitate, iar argeșenii s-au impus de 7 ori.

Dar asta nu schimbă cu nimic lucrurile, iar obiectivul Olimpiei este de a se întoarce cu trei puncte din această deplasare. Dar, zicem noi, și un punct ar fi bun.

Altfel, echipa gazdă are același număr de puncte, 4 precum Olimpia. Trei au fost cucerite acasă, 4-0 cu CS Afumați în etapa de debut din Liga 2 și un punct adus de la Călărași după acel 1-1 din etapa precedentă. Olimpia are tot 4 puncte, trei aduse de la București, după 1-0 cu Metaloglobus și un punct realizat acasă, după 1-1 cu Academica.

Cum am spus, Olimpia a ajuns la destinație cu 19 jucători. Față de precedentele două meciuri, în lot apar doi jucători noi, portarul Marius Șuta și mijlocașul Ayoub Saadaoui. Cel mai probabil niciunul nu va fi titular, dar Ayoub are șanse mari de a intra pe parcursul meciului. Dar aceste decizii, cine joacă, cine nu, le va lua antrenorul Tibi Selymes. Important este ca antrenorul să “ghicească” o formulă câștigătoare.

Portarul Șuta a fost luat în lot pentru că Dascălu vrea să abandoneze fotbalul, nemulțumit fiind de condițiile financiare pe care i le oferă clubul.

Formațiile probabile:
CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, Ichim, Stoica, Andor, Mîrzeanu, Lazăr, Florescu, Ayza, Năstăsie. Antrenor: Florin Marin.
FC Olimpia: F. Muntean – Duruș, Fl. Mureșan, Cr. Munteanu, Brata, Romariu Rus, Cubaș, Villand (Achim), Ben Khalifa, Miholca, Lusamba.

Tot vineri se mai joacă partidele  ASA Târgu Mureș – Luceafărul Oradea (18:30) și FC Argeș – Știința Miroslava (20.00, Digi Sport).

Restul meciurilor de sâmbătă:
• Ripensia Timișoara – Sportul Snagov
• Dacia Brăila – Foresta Suceava
• Chindia Târgoviște – ASU Politehnica
• Metaloglobus – Pandurii Tg. Jiu
• Hermannstadt Sibiu – Dunărea Călărași
• CS Balotești – CS Afumați
• Academica Clinceni – UTA Arad (12:00, Digi)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns