Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: bătrân de 80 de ani, găsit decedat în casă

Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Postare ( Sablon)
Satu Mare: bătrân de 80 de ani, găsit decedat în casă
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Marţi, 30 mai, în jurul orei 19:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuinţe în municipiul Satu Mare, str. Vasile Lucaciu, cauza fiind o persoană în etate care nu răspundea apartinătorilor.
La faţa locului s-a deplasat o o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare încadrată de un echipaj militar, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare.

Forţele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea uşii, facilitând accesul personalului medical în apartament.

Victima, un bărbat cu vârsta de aproximativ 80 ani a fost găsită cu semne incompatibile cu viaţa.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Acest caz şi multe alte sute şi mii, sunt rezultatul munci DGASPC, DIN JUDEŢUL NOSTRU, cu un buget anual de 98.000.000 lei şi cu un personal de peste 1.000 de angajaţi, cu menirea de ocrotire şi îngrijirea vârstnicilor , sănătoşi şi bolnavi. Nu se întâmplă aşa, corupţia a învins sistemul, la 88 ani mobilizat la pat, de 5 ani cer ajutor, n-am primit, am fost trimis la Curtea de Apel Oradea, care mi-a salvat viaţa, DGASPC, prin comisia de încadrare în grupă de handicap, unde o grupare de incompetenţi încearcă să subestimeze diagnosticul şi recomandările a 14 specialişti Sătmăreni

Lasă un răspuns