Image 1
Image 2
Acasa

CAMPANIE UMANITARA

Satu Mare: Campania ”De Crăciun Salvez O Viață” susținută de Protopopiatul Ortodox Satu Mare

”De Crăciun Salvez O Viață” este o nouă campanie de donare de sânge pe care Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare urmează să o deruleze în cursul zilei de joi, 7 decembrie 2023, de la ora 8.00 împreună cu preoții și credincioșii din Protopopiatul Ortodox Satu Mare
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

”Zilele din ajunul Crăciunului sunt un moment potrivit pentru a discuta despre prietenie, apreciere și generozitate. Este ocazia perfectă pentru noi să învăţăm să oferim și să primim daruri cu bunăvoință!” este mesajul Centrului de Transfuzie din municipiul Satu Mare

 

Și în această lună  ca de altfel pe tot parcursul anului sunt în derulare mai multe campanii mobile de donare de sânge. Prima dintre ele a avut loc la Carei la data de 5 decembrie, următoarea fiind programată la data de 14 decembrie în Negrești Oaș. Și de această dată unitatea sanitară dă posibilitatea sătmărenilor dornici să salveze o viață de a dona sânge în cursul zilei de sâmbătă  16 decembrie 2023 după programul obișnuit de recoltare de la ora 8.00 la 11.00.

 

”Amintiți-vă mereu dumneavoastră sunteți exemplul! Arătați apreciere fata de semenii voştri şi alăturaţi-vă alături de noi, zi de zi, în campaniile de donare de sânge!” este îndemnul unității transfuzionale sătmărene.

 

Un exemplu de umanitate și implicare în susținerea vieții a fost dat și de către preoții din Protopopiatul Chioar (Maramureș, vezi foto). Cu binecuvântarea Preasfințitului PărinteI ustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, preoții împreună cu părintele protopop Ciprian Coza au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș în cursul zilei de luni, 4 decembrie 2023.

 

Părinții au fost întâmpinați de directoarea centrului, Daniela Vaber care a apreciat această acțiune și i-a sfătuit pe preoți să îi îndemne și pe credincioșii din parohiile păstorite de fiecare dintre aceștia să doneze sânge.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Profesori de religie, politicieni și cadre medicale au donat sânge pentru sătmărenii grav bolnavi

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

BAIA MARE

Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală

  Duminică, 28 ianuarie 2024, a pildei nunţii fiului de împărat, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească la Catedrala Episcopală „Sfânta Teime” din Baia Mare, în fruntea preoţilor şi diaconilor sfântului locaş de închinare.