Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare: Icoana Fecioarei Maria din Mexic soseste azi la Biserica Sfintii Arhangheli

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Icoana va sosi in jurul orei 16:30
Icoana va sosi in jurul orei 16:30

Joi, 29 martie, in Satu Mare la Biserica greco-catolica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril  se va afla icoana miraculoasa a Sfintei Fecioare Maria de Guadalupe.

Ea va sosi in jurul orei 16:30 si este cunoscuta ca fiind nepictata de mana omeneasca, de altfel, singura aprobata de de Biserica Catolica si este consacrata ca Protectoare a pruncilor nenascuti. Protopopul greco-catolic, Dumitru Roman anunta ca azi va fi o seara de rugaciune intre orele 17:30 – 22:00 care va continua si vineri dimineata intre orele 7:00 – 12:00.

Icoana Maicii Domnului de la Guadalupe este o copie fidela in marime naturala a originalului, care se afla in Mexic, iar episcopii catolici de acolo au binecuvantat periplul ei prin bisericile lumii pentru oprirea avorturilor. Din program fac parte Sfinte Liturghii, devotiuni, adoratie euharistica, proiectii video prezentate de catre Asociatia Pro Vita Satu Mare si predici pe aceasta tema.

Organizatorii sunt membrii Asociatiei “Darul Vietii” din Timisoara impreuna cu cele doua parohii.

Icoana se va afla in aceasta parohie pana a doua zi in jurul pranzului, iar vineri de la 16:30 va ajunge la biserica greco-catolica Buna Vestire din Negresti Oas.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns