Image 1
Image 2
Acasa

Satu Mare: Transportatorii publici, verificaţi de poliţişti

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Luni, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice de control, pe raza județului. Acțiunea a vizat reducerea victimizării populației prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii rutieri au verificat dacă se respectă: Normele legale care reglementează activitatea de transport; Perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor de autovehicule; Prevederile tuturor normelor privind circulația pe drumurile publice.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 480 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 R.

Ciornă automată

1 comentariu

Lasă un răspuns

Connect with

Elevii școlii gimnaziale „Viorel Sălăgean” Beltiug în lumea cărților la Biblioteca Județeană Satu Mare

Elevii școlii gimnaziale „Viorel Sălăgean” Beltiug în lumea cărților la Biblioteca Județeană Satu Mare

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială „Viorel Sălăgean” Beltiug, însoțiți de doamna învățătoare Cimpoieș Roxana și Maria Jurchiș, au descoperit magia lecturii și pasiunea pentru cărți într-o vizită inspirațională la biblioteca județeană Satu Mare, unde au fost inițiați în tainele bibliofiliei și au fost răsplătiți cu insigna iubitorilor de cărți.