Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SOLUȚIA PENTRU BALONARE

Scorțișoara în cafea

Scorțișoara în cafea
Se spune că scorțișoara conține „antioxidanți puternici și compuși antiinflamatori care pot ajuta la reducerea inflamației din organism
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Dacă te confrunți cu balonarea, un dietetician a sugerat că există un ingredient foarte eficient pe care l-ai putea adăuga în cafea pentru a atenua simptomele și a o face și mai dulce în mod natural.

 

Dacă te confrunți cu balonarea, este posibil să dorești să încerci câteva remedii la domiciliu pentru a ameliora senzația de disconfort.

 

Iată câteva semne ale balonării: senzația de stomac mai plin decât de obicei, dureri sau disconfort abdominal, o burtă care se umflă sau gaze mai mult decât de obicei.

 

„Cel mai frecvent motiv pentru balonare este faptul că aveți multe gaze în intestin. Acest lucru poate fi cauzat de unele alimente și băuturi, cum ar fi unele legume și băuturi carbogazoase, sau prin înghițirea de aer atunci când mâncați”, a declarat un specialist, potrivit Mirror.

 

Poate fi, de asemenea, un semn al unor afecțiuni mai grave, dar dacă le-ai exclus pe acestea și vrei doar să-ți ameliorezi balonarea, dieteticianul Trista Best îți recomandă să adaugi ceva în cafeaua de dimineață pentru a te ajuta să o ameliorezi.

 

„Unul dintre cele mai bune condimente antiinflamatorii pe care le puteți adăuga la cafea este scorțișoara”, a declarat ea pentru Express.

 

Se spune că scorțișoara conține „antioxidanți puternici și compuși antiinflamatori care pot ajuta la reducerea inflamației din organism”.

 

Scorțișoara conține un compus numit cinnamaldehidă, care contribuie la „dulceața sa naturală”. Iar asta înseamnă că probabil nu va fi nevoie să adaugi zahăr sau siropuri suplimentare.

 

Potrivit NHS, iată câteva recomandări pentru a scăpa de balonare:

 

„Fă exerciții fizice în mod regulat pentru a-ți îmbunătăți digestia și pentru a preveni balonarea – exercițiile fizice te pot ajuta și atunci când te simți balonat. Mestecă cu gura închisă pentru a evita să înghiți aer. Bea multă apă. Mănâncă alimente bogate în fibre dacă ești constipat. Mănâncă mese mai mici, mai frecvente, în loc de mese mari. Masează-ți stomacul de la dreapta la stânga pentru a elibera aerul reținut”.

Iar când vine vorba de ceea ce nu trebuie să facem, NHS spune să „evităm băuturile carbogazoase, alcoolul și cofeina, să nu mâncăm multe alimente care provoacă gaze, cum ar fi lintea și varza, să nu ne aplecăm când mâncăm sau să mâncăm mult înainte de culcare, să nu mâncăm multe alimente procesate, zaharoase, picante sau grase și să nu mâncăm alimente la care suntem intoleranți”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns