Image 1
Image 2

SIGHETU MARMAȚIEI

Se deschide un sediu pentru înmatricularea vehiculelor

Vești bune pentru șoferii din Maramureșul Istoric. Din luna februarie, la Sighetu Marmației, va deveni funcțional un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Această realizare este dorită de mult timp în această parte a județului. O dată cu luna iunie a anului trecut s-a adoptat Hotărârea de Consiliu local nr. 126/2023 prin care aleșii locali au aprobat transmiterea în folosință gratuită, către Ministerul Afacerilor Interne – Instituția Prefectului județului Maramureș, a unui spațiu proprietate privată a municipiului Sighetu Marmației. După cum spune primarul Vasile Moldovan, spațiul respectiv va fi utilizat pentru deschiderea în oraș a unui sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și înmatriculare a vehiculelor.

Imobilul, situat pe strada Alexandru Ivasiuc nr. 15 va asigura înmatricularea definitivă, autorizarea provizorie, preschimbări permise de conducere și programări pentru proba traseu în vederea obținerii permisului de conducere.  V. Gherman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Se fac stropiri la Satu Mare

INFORMARE

ATENȚIE! Se fac stropiri la Satu Mare

SC Coral Impex srl, în calitate de prestator de servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, în baza acordului cadru de servicii nr. 107-12744/26.02.2021 și a contractului subsecvent de prestări servicii nr. 112-18855/22.03.2024, încheiat cu municipiul Satu Mare.

IFPLUS MILITARII SE SPECIALIZEAZĂ

Participă la cursul de Comunicații

Centrul Militar Județean Maramureș își califică cadrele în activitate. În acest sens, organizează un curs de formare în comunicații. Vizați sunt subofițerii și maiștrii militari încadrați la unitățile militare de pe raza județului Maramureș. În condițiile actuale este necesar ca militarii să aibă exeperiență și să fie calificați, pentru a putea acționa eficient în caz de nevoie.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now