Image 1
Image 2

INFRACȚIUNI

Se înmulțesc infracțiunile în comuna Terebești

La data de 9 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunilor de distrugere și tentativă la furt calificat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În urma activităților investigative efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 44 de ani, din Terebești, ar fi pătruns fără drept în incinta unui imobil situat în aceeași localitate, prin distrugerea ușii de acces, în încercarea de a sustrage diverse bunuri.

 

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și a stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul.

 

Din Marea Britanie direct în închisoare în Satu Mare

 

La data de 9 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din județul Sălaj.

 

Persoana în cauză, pasager al cursei de transport aerian Luton-Satu Mare, a fost preluată de către polițiști, din Aeroportul Satu Mare.

 

Bărbatul este condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea fără permis.

 

Acesta a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

 

Amenzi rutiere de 65.000 de lei date marți în Satu Mare

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 9 ianuarie 2024, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.

 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 65.000 de lei.

 

CITEȘTE ȘI: Federația Sanitas începe conflictul colectiv de muncă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with