Image 1
Image 2

DAS SATU MARE

Se mai poate solicita ajutorul pentru încălzirea pe trei luni de iarnă

Primăria municipiului Satu Mare și Direcția de Socială Satu Mare anunță sătmărenii că mai pot solicita ajutorul la încălzirea locuinței pentru 3 luni din sezonul rece. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sătmărenii pot solicita în continuare la Direcția de Asistență Socială Satu Mare acordarea ajutorului la încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie pentru trei luni din sezonul rece 2023/2024. Persoanele care solicită acest ajutor până în 20 ianuarie 2024 vor putea primi sprijinul financiar pe lunile cuprinse în intervalul ianuarie – martie 2024.

 

 

Cererile și declarațiile pe propria răspundere sunt disponibile la sediul Direcției de Asistență Socială, strada Ilișești nr. 4, sau pe pagina de internet www.dassatumare.ro. Documentele se preiau de luni până joi, în intervalul orar 08.30 – 15.00, la sediul Direcției de Asistență Socială.

 

 

Documentele se preiau de luni până joi, în intervalul orar 08.30 – 15.00, la sediul Direcției de Asistență Socială.

 

 

Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă pe perioada sezonului rece, respectiv perioada de 5 luni cuprinsă între data de 1 noiembrie a anului trecut și până la data de 31 martie a anului curent, pentru încălzirea locuinței și pentru un singur sistem de încălzire utilizat și anume: cu gaze naturale, cu energie electrică sau cu combustibili solizi/petrolieri/(lemne).

 

 

Suplimentul pentru energie se acordă lunar pe tot parcursul anului și inclusiv pe perioada sezonului rece, pentru iluminatul locuinței și susținerea facilităților de gătit și se acordă cumulat în funcție de sursele de furnizare a energiei utilizate.

 

 

Pot solicita ajutorul pentru încălzirea locuinței persoanele singure a căror venit net lunar realizat în luna anterioară depunerii cererii nu depășește suma de 2.053 lei, precum și familiile a căror venit net lunar/membru de familie realizat în luna anterioară depunerii cererii nu depășește suma de 1.386 lei.

 

 

Sătmărenii care au respectat termenele stabilite inițial pentru depunerea cererilor au putut beneficia de sprijinul la încălzire pentru tot sezonul rece, pe toate cele cinci luni.

 

 

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0261-714195 – Birou Beneficii Sociale.

De asemenea, mai multe detalii se pot obține accesând pagina web a primăriei municipiului Satu Mare.

 

Citește și:

Se mai poate solicita ajutor la încălzire pe 4 luni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with