Image 1
Image 2

Sebastian Stan și schimbările pentru filmul „A Different Man”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Actorul de origine română Sebastian Stan a prezentat o primă fotografie pe Instagram din viitoarea sa dramă indie „A Different Man”, care i-a uimit pe fani, scrie revista Variety, citată de News.ro.

Stan joacă rolul unui bărbat cu neurofibromatoză care suferă o intervenţie chirurgicală de reconstrucţie facială, doar pentru a deveni obsedat de un actor care îl joacă într-o piesă bazată pe viaţa lui. Renate Reinsve şi Adam Pearson joacă alături de Stan în acest film produs de A24.

Drama, scrisă şi regizată de Aaron Schimberg, este în prezent în producţie la New York. Fotografiile de pe platou surprinse de paparazzi au dezvăluit pentru prima dată transformarea şocantă a lui Stan.

Actorul a publicat apoi pe Instagram o primă imagine oficială a transformării sale bazate pe proteze.
Stan este şi producător executiv al proiectului. Sebastian Stan a confirmat, pe reţeaua de socializare, că Mike Marino este responsabil pentru transformarea sa din film. Marino a câştigat recent aprecieri pentru transformarea lui Colin Farrell în rolul Pinguinului pentru „The Batman” de Matt Reeves.

El este recunoscut şi pentru alte machiaje la „Coming 2 America”, „The Irishman” şi „Joker”.

„A Different Man” marchează activitatea continuă a lui Stan pentru filmele indie după „Fresh”, prezentat la Sundance în acest an.
Stan este, de asemenea, ataşat de thriller-ul de comedie „Sharper”, produs de A24, în care joacă alături de Julianne Moore, Justice Smith şi John Lithgow.
Filmul, regizat şi co-scris de Benjamin Caron, va debuta pe Apple TV+. Recent, Sebastian Stan a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul din serialul „Pam & Tommy” difuzată de Hulu.

Sebastian Stan este unul dintre cele mai populare nume de la Hollywood în momentul de faţă, numeroşi fani ai francizei Star Wars exprimându-şi dorinţa ca el să îl joace pe Luke Skywalker într-o producţie a francizei deţinute de Disney din cauza asemănării cu Mark Hamill în tinereţe.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: