Image 1
Image 2

Selecționerul Edward Iordănescu îl include pe sătmăreanul Adrian Rus în lista preliminară pentru EURO 2024

Adrian Rus în selecția preliminară a României pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Columbia în pregătirea pentru EURO 2024
Adrian Rus este convocat preliminar în echipa națională a României pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, marcând etapa de pregătire pentru EURO 2024.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fotbalistul sătmărean Adrian Rus a fost inclus în selecția preliminară a naționalei României pentru meciurile amicale împotriva Irlandei de Nord și Columbiei, marcând un moment important în pregătirile pentru Campionatul European din Germania, 2024.

 

 

Naționala României se pregătește să intre în competiție, disputându-și primele meciuri după calificarea triumfătoare la EURO 2024. Pe 22 martie, echipa va întâlni Irlanda de Nord pe Arena Națională din București, urmând ca pe 26 martie să se confrunte cu Columbia la Civitas Metropolitano din Madrid.

 

 

Selecționerul Edward Iordănescu a anunțat o listă preliminară de 28 de jucători, majoritatea evoluând în campionatele străine, pentru aceste meciuri de verificare. Lista finală, care va include și jucători din campionatul intern, va fi comunicată înainte de reunirea echipei.

 

 

Printre convocați se numără portarii Ionuț Radu de la Bournemouth (Anglia), Florin Niță de la Gaziantep (Turcia) și Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid (Spania). Linia de fundași îi include pe Andrei Rațiu de la Rayo Vallecano (Spania), Radu Drăgușin de la Tottenham (Anglia), Ionuț Nedelcearu de la Palermo (Italia), Adrian Rus de la Pafos (Cipru), și alții.

 

 

Mijlocașii convocați aduc experiență și talent, printre ei numărându-se Alexandru Cicâldău de la Konyaspor (Turcia), Marius Marin de la Pisa (Italia), Olimpiu Moruțan de la Ankaragucu (Turcia), Valentin Mihăilă și Dennis Man, ambii de la Parma (Italia), Ianis Hagi de la Deportivo Alaves (Spania), și alții.

 

 

Atacul este reprezentat de Denis Alibec de la Muaither (Qatar), George Pușcaș de la Bari (Italia) și Denis Drăguș de la Gaziantep (Turcia), promițând să aducă spectacol și goluri în aceste meciuri de pregătire.

 

 

Această selecție preliminară reflectă diversitatea și talentul de care dispune fotbalul românesc, cu jucători activând în ligi importante din întreaga lume, toți uniți sub tricolor pentru a pregăti România pentru provocările EURO 2024.

 

 

Citește și:

 

Adrian Rus, singurul care ”ține steagul sus” pentru Satu Mare la națională

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with