Image 1
Image 2

UNIȚI ÎN FAPTE BUNE

Seria acțiunilor caritabile și concertelor de colinde continuă la Jandarmerie

Jandarmii sătmăreni au dat dovadă, încă o dată, că sunt uniți și când vine vorba de a face fapte bune pentru semenii lor aflați în nevoie. Finalul anului 2023 îi găsește solidari cu beneficiarii Adăpostului de noapte, dar și uniți în colinde.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Plt. adj. șef Daniel Tătăran a donat și pregătit cele 65 de porții de mâncare în popota unității, iar apoi corul reunit al structurilor s-a preocupat de asigurarea transportului mâncării către Adăpostul de noapte.

 

 

Finalul lui 2023, ne-a unit încă odată în fapte bune. 

Devenită o tradiție, masa caldă oferită de jandarmii sătmăreni beneficiarilor Adăpostului de noapte din municipiul Satu Mare a fost pregătită astăzi în popota unității de către colegul nostru – plt. adj. șef Daniel Tătăran care a donat și pregătit cele 65 de porții de fasole cu cârnați.

 

 

 

Corul reunit al structurilor s-a preocupat de asigurarea transportului mâncării către Adăpostul de noapte, unde au susținut un mic concert de colinde pentru beneficiarii centrului. 

 

 

Și pentru că ne aflăm în plin sezon rece, jandarmii sătmăreni au pregătit mai multe pachete cu haine specifice anotimpului, care de asemenea vor ajunge la cei aflați în nevoi”, după cum a declarat preotul militar Cristian Silaghi.

 

 

Vestea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos a adus mare bucurie în rândul cadrelor militare ISU, fiind un bun prilej de socializare și reunire într-un cadru festiv.

 

 

Colindele au continuat să răsune pe holurile Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, după cum se obișnuiește în fiecare an, prin membrii corului Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, coordonat de părintele Cristian Silaghi.

 

 

Bucuria Vestirii Nașterii Domnului a fost adusă astăzi în sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare prin colindele strămoșești interpretate impecabil de către corul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

 

 

Mesajul de final transmis cadrelor militare ISU, care a încununat recitalul de colinde, a amintit de strălucirea fiecăruia dintre noi pe care o purtăm în suflete!

Mulțumim dragi colegi! Sărbători binecuvântate!”, a declarat părintele Cristian Silaghi.

Citește și:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns