Image 1
Image 2

VERDICT ÎN TENIS

Simona Halep ar putea afla hotărârea instanței abia în mai

Simona Halep a ajuns la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Acolo au început audierile pentru suspendarea de patru ani primită din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA).
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sportiva a fost suspendată pe o perioadă de patru ani după ce a fost depistată pozitiv pentru Roxadustat în anul 2022. Verdictul în cazul Simonei Halep ar putea veni abia în luna mai.

 

Specialistul în tenis al Digi Sport, Dragoș Suciu, a discutat despre audierile Simonei Halep la TAS și a dezvăluit că ziua de joi poate fi extrem de importantă pentru cariera sportivei, deoarece va fi audiat Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al româncei.
Mai mult, Dragoș Suciu a explicat când ar putea fi pronunțat verdictul din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În mod normal, acesta ar putea fi anunțat la trei luni după încheierea audierilor, ceea ce înseamnă începutul lunii mai.

 

El a spus că audierile lui Patrick Mouratoglou și Candice Gohier, preparatorul fizic ce i-a recomandat Simonei acele suplimente contaminate, să fie un argument important pentru decizie.

 

El a subliniat că, în mod obișnuit, verdictul vine undeva la trei luni de la încheierea audierilor. Deși nu există o limită precisă în legislație pentru momentul în care poate fi oferit verdictul. Dragoș Suciu a menționat că, în general, se așteaptă cam trei luni până când se dă publicității decizia.
Imagini cu Simona Halep din prima zi de audieri de la TAS. În momentul în care a ajuns la Palatul Beaulieu, dubla câștigătoare de Grand Slam a transmis un mesaj scurt: „Îmi cer scuze, voi vorbi după aceea. Mulțumesc”.

 

Este cunoscut faptul că fosta lideră WTA nu are voie să discute cu presa, iar cel mai probabil o convorbire cu jurnaliștii va avea loc vineri, după ora 16:30 (când ar trebui să se încheie audierile de la Lausanne).

 

Potrivit Sport.ro, antrenorul Patrick Mouratoglou a părăsit TAS după doar 23 de minute, în timp ce fizioterapeuta Candice Gohier a plecat după mai puțin de o oră. Cei doi nu au făcut nicio declaraţie la ieşirea de la audieri.

 

CITEȘTE ȘI:

Cluburile de fotbal au cheltuit 9 miliarde pentru transferuri

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns