Image 1
Image 2

POLITICĂ

Sindicaliștii din penitenciare: Parlamentari, nu mai fiți circari

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) acuză Parlamentul că a devenit o....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… instituție frivolă, în care unii senatori și deputați au început să aibă apucături de deținuți cu tulburări de comportament.

 

 

 

Parlamentari, nu mai fiți circari! Vrem legi clare, nu batjocură, amenințări și scandal. Opriți violența! Bufonii și smardoiașii din Parlament nu au capacitatea să rezolve problema salarizării, pensionării și deficitul acut de personal din instituțiile de forță ale statului.” se arată într-un comunicat de presă al FSANP.

 

 

 

Federația acuză Parlamentul că a devenit o instituție frivolă cu senatori și deputați cu apucături de deținuți.

Puneți gratii la geamuri și uși, iar polițiștii de penitenciare vor veni să vă supravegheze, pentru a menține ordinea și disciplina în rândul vostru! Cu această atitudine, faceți rău României, faceți rău românilor! Violență și circul din Parlament se vor propaga cu rapiditate în toate instituțiile publice din România, în dezavantajul cetățeanului. Românii vor politicieni responsabili, nu bombardieri în instituția fundamentală a statului.” mai precizează sursa citată.

 

 

 

FSANP apreciază că actuala clasă politică este departe de a identifica soluții la problemele ridicate de sindicatele din penitenciare referitoare la aplicarea legii salarizării unitare, la îmbunătățirea condițiilor de muncă și la crearea unui cadru legal eficient, care să protejeze viața, sănătatea și integritatea polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare în fața infractorilor care ușor, ușor pun stăpânire pe România, spre disperarea cetățenilor.

 

 

 

Lupta pentru procente electorale va conduce, din păcate, în scurt timp, la o bătaie în adevăratul sens al cuvântului între putere și opoziție, iar Parlamentul va deveni un ring de box, în care senatorii și deputații își vor împărți pumni și picioare, exact ca pe secțiile de deținere din pușcării. Atât de jos a coborât respectul, demnitatea și responsabilitatea în Parlamentul României, încât polițiștii de penitenciare nu mai au nicio speranță că problemele sistemice ale instituțiilor de forță ale statului vor putea fi rezolvate în perioada imediat următoare.” se mai arată în comunicat.

 

SURSA FOTO: Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

NEMULŢUMIRI ÎN ROMÂNIA: Sindicaliştii de la Penitenciarul Satu Mare protestează!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns