Image 1
Image 2
Acasa

SOLICITARE

Şoferii care vin dinspre Săcăşeni vor fi foarte fericiţi de propunerea deputatului Cozma

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma vine cu o nouă propunere care vizează o intersecţie a două drumuri din judeţul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Acesta solicită Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii sprijin pentru amplasarea unui sens giratoriu la ”intersecţia 0” între Sălaj şi Satu Mare. Cu alte cuvinte, şoferii care vor veni dinspre Săcăşeni pe D.N. 1F vor intra mai uşor şi în siguranţă pe D.N. 19A. Situaţia nu este chiar atât de gravă cum este prezentată în propunere, în ideea că accidente nu se prea produc acolo, însă amenajarea unui sens giratoriu pare a fi o idee bună.

Solicitarea deputatului Adrian Cozma:

La intersecţia D.N. 1F cu D.N. 19A din judeţul Satu Mare au loc frecvent accidente rutiere, unele soldate chiar şi cu victime în rândul participanţilor la trafic. De asemenea, modul în care este realizată intersecţia între cele două drumuri naţionale generează frecvent blocaje în traficul rutier şi o diminuare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Din discuţiile purtate cu reprezentanţii autorităţilor locale şi ale structurilor deconcentrate, inclusiv cu Poliţia rutieră, la nivel local există disponibilitate şi interes pentru realizarea unui sens giratoriu la intersecţia celor două drumuri naţionale, avantajele fiind deosebit de importante: eliminarea riscurilor de accidente rutiere, fluidizarea traficului şi creşterea vitezei de deplasare pe cele două drumuri naţionale.
Având în vedere faptul că interesecţia se situează în afara localităţii şi poate fi realizată cu mai puţină dificultate decât alte sensuri giratorii, vă rog să mă sprijiniţi, domnule ministru, şi să sprijiniţi demersul de a amplasa un sens giratoriu la intersecţia D.N. 1F cu D.N. 19A, în judeţul Satu Mare.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with