Image 1
Image 2

SONDAJ: Este bine că directorii de şcoli vor avea un fond din care vor putea premia profesorii?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Directorii unităţilor de învăţământ vor avea la dispoziţie un fond special prin care vor putea premia profesorii care fac „activitate suplimentară”, potrivit proiectului legii învăţământului preuniversitar, publicat de Ministerul Educaţiei, după prezentarea în Guvern a draftului. Fondul este în valoare de 2% din fondul de salarii al instituţiei.

O persoană poate lua de maximum două ori pe an acest tip de „premiu pentru activitate suplimentară” de la director, iar eligibile sunt doar cadrele didactice din unitatea de învăţământ.

Articolul 212, alineatul 3 din proiectul de lege prevede: „Personalul didactic din învăţământul preuniversitar beneficiază de premiul pentru activitate suplimentară, acordat de două ori pe an de directorul şcolii, din fondul de 2% a fondului de salarii constituit la nivelul unităţii de învăţământ, conform unor criterii specifice aprobate de DJIP/DMBIP elaborate de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ, în baza unei metodologii aprobate prin ordin al ministrului educaţiei”.

Întrebarea noastră este:

Sorry, there are no polls available at the moment.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with