Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

BOX

Sparring între trei cluburi la Carei

Sâmbătă, 9 decembrie 2023, sala de sport a Liceului Teoretic Carei va găzdui un eveniment sportiv captivant - un sparring între trei cluburi de box: Carei - Gheorghe Sabău, CS Sântana Arad și CS Crișul Oradea.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu un total de 28 de pugiliști care își vor demonstra abilitățile în ring, competiția se anunță a fi una plină de intensitate și emoție. Jumătate dintre acești talentați luptători, antrenați de Gheorghe Sabău, vor reprezenta municipiul Carei, aducând cu ei energia și determinarea specifice vârstei cuprinse între 10 și 14 ani.

 

Este remarcabil faptul că această competiție oferă o platformă pentru tinerii pugiliști de a-și etala talentele și de a dobândi experiență într-un mediu competitiv. Prin participarea la astfel de turnee, acești copii nu numai că își dezvoltă abilitățile sportive, dar și deprind calități precum disciplina, concentrarea și fair-play-ul. Fiecare club va trimite o echipă bine pregătită, și atmosfera se anunță a fi plină de susținere din partea fanilor și a familiilor pugiliștilor. Competiția reprezintă nu doar o oportunitate pentru a determina cine este cel mai bun în ring, ci și pentru a promova sportul și pentru a încuraja pasiunea pentru box în rândul tinerilor.

 

Altfel, în 9 decembrie 2023, între orele 10 și 12 sunt programate vizitele medicale, cântarul oficial și tragerea la sorți, iar de la 12 va începe competiția. Spectatorii sunt așteptați să se bucure de o zi de sâmbătă plină de acțiune și să-și susțină pugiliștii preferați, intrarea fiind gratuită.

 

CITEȘTE ȘI:

BOX: Pugiliştii lui Gheorghe Sabău, la un sparring cu CSM Zalău

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns