Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Spectacol dedicat Zilei Francofoniei, la Primaria Negresti-Oas

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scena din spectacol
Scena din spectacol

Zilele trecute, in sala de festivitati a Primariei Negresti-Oas a avut loc un spectacol dedicat Zilei Francofoniei, coordonat si organizat de profesoara Adriana Pop de la Liceul Teoretic Negresti-Oas.

Profesoara a dorit sa evidentieze faptul ca limba franceza este vorbita si apreciata in institutia in care lucreaza.

Printre invitati s-a aflat si directorul Scolii de Arte Satu Mare, Mircea Deac.

Spectacolul a avut drept obiectiv principal promovarea unui viitor talent nativ in ale artelor vizuale – Pop Alexandru Manuel. Cu aceasta ocazie a fost organizata o parada de moda cu rochiile create de el in atelierul de croitorie al mamei sale, Florica Pop.

La spectacol au participat urmatorii elevi de la Liceul Teoretic Negresti-Oas: Jiboc Nicoleta (clasa a XI-a D), Paul Natalia (clasa a IX-a B), gazdele evenimentului, precum si Pop Alexandru Manuel, creator de moda in devenire.

De asemenea, la programul artistic au participat: grupul folk format din: Palfi George (clasa a IX-a A) si Paul Maria (clasa a IX-a B); fetele care au prezentat o parada cu creatiile elevului Pop Alexandru, Ardelean Georgiana (clasa a IX-a A). Din clasa a IX-a C au fost prezente: Big Mirabela, Big Monica, Berinde Andreea, Conti Brigita, Ciobra Adina, Ofimes Ioana, iar din clasa a IX-a D: Simon Bianca, Incicas Simona, Misca Crina, Mois Claudia. Elevii care i-au incantat pe cei prezenti cu un frumos program artistic in limba franceza au fost: Denisa Marusca, Huja Petrisor, Dragos Cassiana, Lohan Alexandra, Cardos Vasile, Birtoc Florin, Marcus Larisa, Boldan Denisa, Sarbu Daiana, Barnisca Elena, Big Daniela, Silaghi Bianca, Buzdug Maria, Iuhos Izabela, mici artisti in devenire, care au incantat publicul prin miscare scenica, muzica, poezie, optimism si veselie.

Informatiile ne-au fost comunicate de profesoara Adriana Pop.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns