Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL, MECI AMICAL

Spectacol la CSM Olimpia – Oaşul Negreşti

Sâmbătă, la ”matineu”, pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan, s-a disputat meciul amical de fotbal între CSM Olimpia Satu Mare şi Oaşul Negreşti.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

A fost un meci plăcut, cu goluri multe, unele foarte spectaculoase, încheiat cu victoria meritată a echipei sătmărene, scor 4-2.

Dar pentru că a fost doar un meci amical, nu trebuie supraevaluată această victorie. Concluzii mai pertinente se vor putea trage după meciul de miercuri, meci ofical al echipei sătmărene, cu Sighetu Marmaţiei programat în Cupa României.

Altfel, antrenorii grupării sătmărene au folosit în acest meci majoritatea jucătorilor nou veniţi în lot. Dar impresia este că nu toţi par a fi integraţi pe deplin. Iar dacă au, sau nu, valoare desosebită astfel încât să-ţi poţi fixa obiective întrăzneţe, vor hotârî antrenorii grupării sătmărene.

Au marcat pentru CSM: Vidrăşan (10), Mărieş (37), Chinde (60) şi Vereguţ (72) în timp ce golurile echipei din Negreşti au fost marcate de Homorozan (20), şi Vasile Pop (75), doi jucători care în trecut au îmbrăcat  tricoul Olimpiei.

CSM Olimpia: Moldovan – Bota, R. Lazăr, Prodan, Copaci, Vidrăşan, N.Pop, Mărieş,
Chinde, Süveg, A. Pop.

Au mai jucat: Vereguţ, Ene, Apai, Tamaş, Micaş, Bura, Şter, D. Lazăr, Veress, Lucuţ.

Antrenor: Cosmin Iuhas. Director tehnic: Florin Fabian.

Oaşul Negreşti: Lupu – Andrei, Urs, Huja, Homorozan,Solomeşm Contra, Ziman, V.Pop, Gherghel, Busică/Husti, Mihoc, Goja, Yattarra, Poptile.

Antrenor: Lucian Homorozan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns