Image 1
Image 2

DECIZIA CURȚII DE APEL

Strămutarea dosarului lui Vlad Pascu

Avocatul familiei uneia dintre victimele lui Vlad Pascu a afirmat că la acea dată se va discuta despre solicitarea de schimbare a încadrării juridice - care în prezent este de ucidere din culpă - în omor calificat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Astăzi, Curtea de Apel Constanța urmează să ia o decizie cu privire la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia de strămutare a dosarului în care este judecat Vlad Pascu, șoferul care, după ce a consumat droguri, s-a urcat la volan și a provocat un accident în stațiunea 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri.

 

Vlad Pascu a fost trimis în judecată în luna octombrie, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. La termenul din 14 martie, a fost acceptată cererea lui Vlad Pascu de a fi judecat în procedură simplificată, ceea ce ar duce la o reducere a pedepsei cu o treime.

 

Pe 4 aprilie este programat un nou termen în dosarul de fond la Judecătoria Mangalia. Avocatul familiei uneia dintre victimele lui Vlad Pascu a afirmat că la acea dată se va discuta despre solicitarea de schimbare a încadrării juridice – care în prezent este de ucidere din culpă – în omor calificat.

CITEȘTE ȘIRecunoașterea faptelor și reducerea pedeapselor într-o procedură simplificată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns