Image 1
Image 2

PARLAMENT

Stroe: Ați văzut în Parlament cine vrea să preia conducerea în România

Miercuri, 20 decembrie, Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), a tras un semnal de alarmă privind scandalurile din Parlamentul României. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

El a subliniat că cei care aspiră la putere în țară sunt, în opinia sa, doar “scandalagii și clovni.”

 

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, opoziția, de la AUR până la USR, se angajează într-un cor de strigături, ură și violență, reușind să atragă atenția doar prin “mizerii și discursuri instigatoare” . Ionuț Stroe consideră că aceste partide nu oferă o alternativă serioasă sau constructivă pentru guvernare, ci doar un “imens scandal, țipete și atât.”

 

 

 

Ați văzut în Parlament, în ultimele 24 de ore, cine vrea să preia conducerea în România și mai ales în ce fel. Niște scandalagii şi clovni. S-au băgat toți în acest cor de strigături, ură și violență, de la un capăt la altul al opoziției – de la AUR, până la USR.

Alternativa pe care o promit aceste partide mărunte este doar un imens scandal, țipete și atât. Singurul lucru pe care l-au deprins este să se hrănească din ură și să compromită orice dezbatere serioasă. Să se remarce prin mizerii și discurs instigator de la tribuna parlamentului.” a scris liberalul pe Facebook.

 

 

 

În opinia sa, membrii opoziției au adus în prim-plan o imagine de neputință și incompetență.

Dacă le iei pancartele și recuzita, rămâne un mare gol, bate vântul la propriu, e multă incompetență, sunt mulți politicieni care nu știu să scrie o lege sau să să citească un buget, mulți fără nicio calificare sau idee.

 

 

 

Imaginea pe care o arată este de neputință. Imaginați-vă doar: Cum ar arăta un Guvern cu miniștri din scandalagii de ieri și azi? Cum ar arăta Apărarea condusă de Șoșoacă? Sau Finanțele țării sub Simion? Sau Sănătatea cu cineva de la USR – asta am văzut deja și e trist. Nici nu știi dacă să râzi sau să te sperii.” a adăugat el.

Liberalul a postat pe platforma de socializare mai multe imagini din Parlamentul României.

 

 

 

În final, Stroe sugerează că, în ciuda promisiunilor politice, opoziția actuală ar putea aduce doar “mult zgomot și petarde” în campania electorală.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Libertatea presei, în atenția europarlamentarilor

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns