Image 1
Image 2
Acasa
Sufleu de spanac
Sufleu de spanac
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Sufleu de spanac
Sufleu de spanac

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: 600 gr. de spanac, 125 gr. unt, 6 ouă, un vârf cuţit piper, 300 ml lapte, 100 gr. făină, 25 gr. sare

Mod de pregătire: se curăţă spanacul, se spală în mai multe ape şi se fiebe în apă cu sare 10 minute, după care se strecoară şi se toacă mărunt. Se pregăteşte un sos alb format din  unt, făină şi lapte. Se amestecă sosul  alb cu piureul de spanac, gălbenuşurile, piperul, sarea şi la sfârşit albuşurile bătute spumă. Se toarnă preparatul într-o tavă tapetată cu unt şi se dă la cuptor la foc iute 20 de minute.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Clatite cu fructe de padure

Clătite cu fructe de pădure

Clătite umplute cu o cremă delicată de budincă și fructe de pădure, o combinație perfectă de dulce-acrișor, sunt ideale pentru un desert rafinat și colorat.