Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Răcoriţi-vă cu o limonadă!

Răcoriţi-vă cu o limonadă!
Actual / Răcoriţi-vă cu o limonadă!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Răcoriţi-vă cu o limonadă!

Zilele caniculare aduc cu ele pierderea de lichide şi vitamine din corp din cauza transpiraţiei abundente. Limonada naturală cu lămâie şi miere preparată chiar de voi va diminua din acest dezechilibru. Plus că vă va da un plus de răcoare şi prospeţime
150 g zahar sau 4-5 linguri de miere de albine
2 lămâi mari
6 – 7 pahare cu apă plată sau minerală, după preferinţă.

Cum faceţi;
Amestecati mierea cu putina apă până se dizolvă după care adăugaţi sucul de lămîie cu tot cu pulpă.
Adăugaţi cîteva frunzuliţe de mentă proaspătă sau frunze de de lămăiţă, care vor da o savoare personală limonadei voastre.

Secretul meu; în zilele caniculare adăugaţi şi 3-4 feliuţe de ghimbir proasăt pentru a face limonada mai fresh.

Adaugaţi cuburi de gheaţă din belşug sau răciţi limonada la frigider după care se poate servi.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

DELICII DE WEEKEND

Cartofi acordeon cu şuncă şi caşcaval la cuptor

Doamnelor nu-i aşa că nu aveţi chef de gătit? Nici eu! Aşa că vă propunem o reţetă pe cât de simplă şi rapidă, pe atât de delicioasă. Cartofii Hasselback își trag denumirea de la numele restaurantului suedez (Hasselbackens) unde, în Stockholm, în secolul al XVIII/lea au fost gătiți pentru prima dată. Acești “cartofi acordeon” sunt spectaculoși, gustoși și foarte versatili, putând fi asociați cu o sumedenie de alte ingrediente.

Supă de galuste cu ficatei

SUPĂ

Supă de galuşte cu ficăţei

Supa de găluște cu ficăței este o variantă regională a supei de găluște tradiționale, adăugând o notă distinctă și o bogăție de aromă prin utilizarea ficățeilor de pui. Aceasta rețetă îmbină elemente clasice ale bucătăriei casnice cu inovații locale, oferind o mâncare reconfortantă și hrănitoare.