Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Supa chinezească dulce-acrişoară

Supa chinezeasca dulce-acrisoara
Supa chinezească dulce-acrișoară combină piept de pui, legume, tăiței din făină de orez și condimente diverse, preparate printr-o tehnică de înăbușire rapidă, oferind un echilibru de arome intens și plăcut.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Supa chinezeasca dulce-acrisoara
Supa chinezeasca dulce-acrisoara

 

 

 

Ingrediente:

– 500 g piept de pui

– 2 liguri de ulei de susan

– o lingura de amidon alimentar (sau faina)

– 500 g de legume chinezesti (congelate)

– 2 linguri de sos Hoisin

– 2 linguri sos de soia

– o lingura de otet balsamic (sau otet de orez)

– o lingurita cu varf de amastec de condimente chinezesti

– o lingura de sos de chili dulce

– putina sare

– circa 100 – 150 g (dupa gust) de taitei din faina de orez.

 

 

 

Mod de preparare:

Amidonul se amesteca cu uleiul de susan, iar carnea taiata fasii subtiri se invart in acest aluat. Intr-un vas incins de teflon se prarajeste foarte putin carnea, apoi se adauga legumele decongelate, care se calesc astfel 2-3 minute. Se stinge cu circa un litru de apa si se adauga si restul de condimente.

 

 

 

Se fierbe pana cand carnea se va inmuia, apoi se adauga taiteii, se stinge focul si se lasa 8-10 minute pe plita fierbinte. Se serveste calda, eventual cu adaos de condimente picante, sau acrisoare.

 

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Conopidă la Grătar

Conopidă la grătar este o garnitură ușoară și delicioasă făcută pe grătarul tău! Dacă sunteți în căutarea unei rețete de garnitură sănătoasă, care să se asorteze cu proteinele voastre preferate pe grătar, această este! Asezonată perfect, așa că există tone de favoare. Dacă îți place conopidă prăjită, această rețetă de conopidă la grătar va fi cu siguranță un succes!