Image 1
Image 2
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii: 1200 grame crap, 200 gr. orez, 50 ml bulion, 3 gr. piper, 120 gr. ceapă, 150 ml ulei , 50 gr. roşii, 30 gr. sare

Mod de pregătire: se curăţa crapul de solzi, se scot intestinele, se spală şi se taie în 6 bucăţi. Se şterg cu un şervet şi se dă un praf de sare şi piper. În uleiul încins într-o cratiţă se prăjeşte ceapa tocată mărunt după care se adaugă orezul, ales şi spălat dinainte, care se căleşte timp de 6 minute. Se stinge cu bulionul de roşii îndoit cu zeamă de peşte sau apă. Se lasă sosul să fiarbă câteva minute, se adaugă pestele care se decorează cu câte o felie de roşie, se strpăeşte cu ulei, se presară restul de sare şi piper şi se dă la cuptor 15 minute.

 

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

TOCĂNIȚE

Carbonade Flamande (Tocană belgiană de vită cu bere)

Carbonade Flamande este o tocană belgiană de vită cu bere care este plină de ceapă caramelizată, slănină și carne de vită fragedă, gătită lent. Servită cu cartofi prăjiți tăiați gros sau cu cartofi fierți, această tocană este rețeta perfectă pentru mâncarea confortabilă de iarnă

DELICATESE CULINARĂ

Salată beouf cu ton

În general, o salată este cu atât mai elegantă în prezentare cu cât este mai simplu ornată.

În general, o salată este cu atât mai elegantă în prezentare cu cât este mai simplu ornată.