Image 1
Image 2

ARHIVĂ CU REȚETE CULINARE POESIS

Conopidă la Grătar

Conopidă la grătar este o garnitură ușoară și delicioasă făcută pe grătarul tău! Dacă sunteți în căutarea unei rețete de garnitură sănătoasă, care să se asorteze cu proteinele voastre preferate pe grătar, această este! Asezonată perfect, așa că există tone de favoare. Dacă îți place conopidă prăjită, această rețetă de conopidă la grătar va fi cu siguranță un succes!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conopida la grătar este o garnitură ușoară si delicioasă făcută pe grătarul tău! Dacă sunteți în căutarea unei rețete de garnitură sănătoasă, care să se asorteze cu proteinele voastre preferate pe grătar, aceasta este! Asezonat perfect, așa că există tone de favoare. Dacă îți place conopida prăjită, această rețetă de conopidă la grătar va fi cu siguranță un succes!

Această rețetă rapidă și ușoară de conopidă la grătar este un truc pentru faimoasele noastre fripturi de conopidă la grătar ! Folosim aceleași condimente, dar uneori este puțin dificil să tăiem fripturile de conopidă, așa că în această rețetă pur și simplu tăiem conopida în buchețe!

INGREDIENTE

▢1 cap de conopidă tăiată buchețele
▢1 linguriță sare de mare
▢¼ linguriță piper negru
▢½ linguriță de usturoi pudră
▢½ linguriță boia afumată
▢¼ linguriță praf de ceapă

▢¼ cană ulei de măsline

 

Cum Să Faci Conopida La Grătar
Pregătiți conopida – Spălați-vă conopida și tăiați-o în bucăți.
Asezonați conopida – Adăugați condimente și ulei de măsline într-o pungă și amestecați. Odată gata, adăugați conopida și acoperiți.
Grătar – Odată acoperit, puneți pe grătar și gătiți timp de aproximativ 20 de minute.

Cât timp ar trebui sâ stea pe Grătar Conopida?
Ar trebui să plănuiți să vă prăjiți conopida timp de aproximativ 20 de minute. Dacă o lasati mai putin timp la foc mare , va avea mai multă crusta iar dacă  o lasati mai mult la foc mediu , va fi mai moale ca textură.

 

INFORMATII NUTRITIONALE
Calorii: 169 kcal (8%) , carbohidrați: 8 g (3%) , proteine: 3 g (6%) , grăsimi: 15 g (23%) , grăsimi saturate: 2 g (13%) , sodiu: 625 mg (27%) , potasiu: 430 mg (12%) , fibre: 3 g (13%) , zahăr: 3 g (3%) , vitamina A: 123 UI (2%) , vitamina C: 69 mg (84%) ) , Calciu: 32 mg (3%) , Fier: 1 mg (6%)

 

 

Mai multe legume la grătar delicioase!
Asocierea felului principal la grătar cu o conopidă la grătar este rapidă, ușoară și sănătoasă! Iată câteva dintre rețetele noastre preferate de legume rapide și ușoare pe care ne place să le pregătim pe grătar, astfel încât să le puteți adăuga la rotația dvs. de grătar.

 

Dovlecel la grătar
Varza de Bruxelles invelita cu bacon
Sparanghel la gratar
Friptură de conopidă la grătar
Fasole verde la grătar în pachet de folie

Cartofi dulci la gratar

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

CONSERVE PE IARNĂ

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan (tocătură)

Zarzavat de legume pentru iarnă– aromat, gustos, cu texturi și arome ce se îmbină perfect, rețeta simplă, naturală, fără conservanți. Putem spune că facem și economie la bugetul casei realizând zarvat pentru ciorbe la borcan, căci vara toate aceste legume sunt mult mai ieftine, fiind în plin sezon. În plus, când ai în grădina proprie o mulțime de legume și verdețuri, nu ar fi păcat să nu profiți de faptul că sunt naturale și sunt crescute cu dragoste?

Muschiulet de porc cu mazare verde

Cărniţă dulce-acrişoară cu mazăre verde

Mușchiuleț de porc sau pulpe de pui sunt preparate cu salvie și prăjite, servite într-un sos de vin alb și roze cu piper mozaic. Completate de mazăre verde sotată cu bacon, această rețetă oferă o combinație perfectă de carne suculentă și garnitură aromată, ideală pentru o cină specială.