Image 1
Image 2

UNIMĂT - TĂȘNAD

Supărat că s-a căsătorit, un bărbat și-a răpit fosta concubină

Sâmbătă, 27 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați de către o femeie de 43 de ani, din comuna Unimăt, despre faptul că trei persoane ar fi pătruns fără drept în imobilul în care aceasta domiciliază,
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…unde le-ar fi agresat fizic pe aceasta și pe nora ei, în vârstă de 27 de ani, transportând-o pe cea din urmă, împotriva voinței sale, într-o altă locație.

 

În urma verificărilor efectuate și a mobilizării operative, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor, respectiv fostul concubin al femeii de 27 de ani care, împreună cu alte două femei de 32 și 47 de ani, au transportat-o cu un autoturism, fără acordul său, la un imobil din localitatea Corund.

 

Ulterior, bărbatul de 29 de ani i-ar fi adresat femeii de 43 de ani mai multe amenințări cu moartea, prin intermediul unei rețele de socializare, până la sosirea polițiștilor și extragerea victimei din imobil.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 28 ianuarie a.c., față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a stabilit faptul că în cauză există un risc iminent, fiind emis două ordine de protecție provizorii pe numele bărbatului și al femeii de 47 de ani. Din câte se pare, bărbatul de 29 de ani a fost supărat foarte tare că fosta concubină s-a căsătorit cu altcineva.

 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violarea de domiciliu, lovirea sau alte violențe, lipsirea de libertate în mod ilegal și amenințarea.

 

Citește și

Crimă din gelozie în Soconzel. Un bărbat şi-a omorât concubina

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with