Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SCRIMĂ, FLORETĂ

Tânărul Izsáki Benjámin, la prima medalie

Tânărul Izsáki Benjámin a adus mândrie familiei şi clubului său de scrimă, urmând exemplul tatălui său, Izsáki Arnold, şi cucerind prima medalie în primul său concurs. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Totul s-a întâmplat la Cupa Atlas Invictus, ediţia a III-a, un prestigios turneu internaţional de floretă desfăşurat în weekend la Cluj-Napoca.

Izsáki Benjámin a intrat în competiţie la categoria U9, unde şi-a arătat abilităţile şi determinarea. După înfrângerea din semifinală, în faţa lui Dominic Gavriş, din Cluj, tânărul Izsáki a reuşit să obţină medalia de bronz.

Competiţia a adunat laolaltă sportivi talentaţi din cluburi din mai multe ţări, inclusiv România, Bulgaria, Serbia şi Ungaria, ceea ce a făcut victoria lui Izsáki Benjámin şi mai valoroasă. A demonstrat că are potenţialul de a se dezvolta într-un scrimător de succes şi că are ambiţia necesară pentru a continua să crească şi să evolueze în acest sport.

Pentru Izsáki Arnold, tatăl tânărului campion, acest moment a fost cu siguranţă unul de mândrie şi bucurie, văzând cum fiul său urmează în paşii săi şi continuă tradiţia familiei în acest sport nobil.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Etapa a 10-a în Liga 1

Asculta acest articol Liga I continuă zilele următoare cu partidele din etapa a 10-a. După această rundă, competiția ia pauză