Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Tort” de salata de boeuf-reţetă de la cititori

"Tort" de salata de boeuf-reţetă de la cititori
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ingrediente:

1,5 kg cartofi rosii
un borcan de 800 g de castraveciori murati (de preferabil din cei bunuti pusi de voi)
400 g gogosar rosu murat
un borcan de 400 g mazare
500 carne macra de porc
500 g morcovi
600 g maioneza (de preferabil cea facuta in casa)
pentru decor:
castraveciori murati
albus de ou
gogosar
morocov fiert

Mod de preparare:

Se spala morcovul si cartoful in coaja sub jet de apa rece. Se fierb cartofii  si morcovul. separat se fierbe  carnea de porc in apa cu sare. Cand s-au fiert se scurge apa si se lasa la racit. Se curata de coaja cartofii si morcovii. Se taie cubulete potrivite cartofii, morcovii, carnita de porc, castraveciorii, gogosarii si se amesteca cu borcanul de mazare. Se adauga un praf de sare (optional si piper) si cu 3/4 din maioneza. Se incorporeaza bine si apoi se aseaza pe platouri. Se “imbraca” in maioneza si se decoreaza dupa preferinta cu albus de ou fiert ,morcov , castraveciori si/sau gogosari murati. Pofta buna!

Reţetă trimisă de: Adda

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Supă cremă acrișoară cu piept de pui

Supă cremă acrișoară cu piept de pui

Supa-cremă cu piept de pui și legume este o rețetă tradițională în bucătăria românească, evocând istoria culinară rurală și adaptabilitatea gospodinelor de a crea preparate nutritive și pline de gust din ingrediente simple.

REȚETE ROMÂNEȘTI

Prăjitură cu cremă de cafea

Rețeta de prăjitură cu cafea este ideală pentru iubitorii de cafea nu doar în formă să lichidă, ci în orice formă s-ar găși. E foarte gustoasă și se prepară ușor. Eu iubesc cafeaua si nu pot să funcționez fără o cană mare de cafea cu lapte. Îmi place cafeaua în toate formele ei, mai ales în prajituri. Nu imi pot imagina cafeaua fara ceva dulce langa ea, dar nici desertul fara ceasca de cafea langa el.