Image 1
Image 2

Tortellini cu carne şi sos de legume

Tortellini cu carne şi sos de legume
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Tortellini cu carne şi sos de legume

Este o mâncare gustoasă, se prepară repede, este puţin mai ieşită din tipare şi poate să devină uşor preferata întregii familii.

Aveţi nevoie de;
2 pungi de tortellini de 250 de grame pentru 4 porţii zdravene

pentru sos;
-o ceapă medie
-un ardei roşu şi unu galben
-puţin unt, 2 căţei de usturoi
-suc proaspăt de roşii

Fierbeţi cele două pungi de tortellini în apă cu sare şi puţin ulei, la foc mediu, timp de 12 minute. După ce aţi stins focul lăsaţi pastele în apă sub capac să se înmoaie.

Între timp faceţi sosul astfel; ceapa tăiată o căliţi în puţin ulei, adăugaţi ardeii tăiaţi cubuleţe şi căliţi câteva minute. Adăugaţi apoi 2 roşii coapte date prin blender, sare, 1 linguriţă de unt şi la final, usturoiul pisat şi piper după gust.

Turnaţi sosul peste tortellini şi lasăţi câteva minute să se pătrundă gusturile. Adăugaţi la final pătrunjel şi ceapă verde tăiată rondele subţiri  dar şi câteva roşii cherry, pentru aspect.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Connect with

Frigărui în stil grecesc

APERITIVE

Frigărui în stil grecesc

Aceste frigărui inspirate din bucătăria grecească te vor transporta pe malurile mării Egee, oferindu-ți o experiență culinară ușoară și răcoritoare. Datorită conținutului scăzut de calorii, sunt o alegere excelentă pentru a fi savurate ori de câte ori dorești, fie ca gustare, mic dejun sau chiar garnitură.

Supa de ciuperci

SUPĂ

Supă de ciuperci cu smântână

În Rusia, Polonia, și în alte țări din Europa de Est, supa de ciuperci cu smântână este un element de bază, în special în perioada Postului Mare, când rețetele tradiționale sunt adaptate pentru a respecta restricțiile alimentare religioase. Varietatea de ciuperci folosită în supă poate varia de la champignon la porcini, fiecare adăugând un profil unic de aromă.