Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tot mai multe sătmărence reclamă la poliţie că sunt bătute de soţi

Tot mai multe sătmărence reclamă la poliţie că sunt bătute de soţi
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au fost sesizaţi de către o femeie, de 38 de ani, din Satu Mare, despre faptul că soţul acesteia, de 39 de ani, ar fi agresat-o fizic.
Din verificările efectuate şi în urma completării chestionarului de risc, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Pietonii au fost în atenţia poliţiştilor rutieri

În cadrul acţiunilor de prevenire a accidentelor, derulate miercuri, 15 mai, de poliţiştii Biroului Rutier, s-a urmărit în mod prioritar responsabilizarea pietonilor, o categorie importantă şi vulnerabilă de participanţi la trafic. În decursul câtorva ore au fost aplicate 50 de sancţiuni pentru încălcări ale normelor rutiere, comise de pietoni pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Sigla Informatia Zilei

Percheziţii în Bucureşti şi 14 judeţe la persoane acuzate de evaziune fiscală

Percheziţii de amploare în Bucureşti şi 14 judeţe. Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au destructurat o grupare specializată în evaziune fiscală şi spălare de bani. În acest sens, în această dimineaţă, sunt puse în executare 167 de autorizaţii de percheziţii domiciliare în 14 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Sigla Informatia Zilei

Distrugeri la calea ferată din Botiz

Calea ferată a fost distrusă pe raza localităţii Botiz. Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor, care au distrus calea ferată punând astfel în pericol siguranţa traficului feroviar.