Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 3

Transferurile continuă la CSM Olimpia Satu Mare

Conducerea CSM Olimpia Satu Mare ne informa zilele trecute că echipa sătmăreană va aduce trei jcători noi în lot.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Conducerea Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare s-a înțeles și a parafat în această săptămână trei contracte cu jucători care vor evolua pentru echipa de fotbal până la finalul acestui sezon” se arată în comunicat. În speță este vorba de Emanuel Negru (fundaș/28 de ani/ex Minerul Ocna Dej), Septimiu Kolbasz (19 ani/ex Minerul Ocna Dej) și Alin Ferenți un mijlocaș de 18 ani care a jucat în sezonul de toamnă la Gloria Bistrița.

 

Ce nu se spune în comunicat este faptul că, în realitate, în decembrie anul trecut, Minerul Ocna Dej i-a pus pe liber Negru și Kolbasz. Adică, echipa din Ocna Dej a renunțat la cei doi pentru neîndeplinirea obiectivului, clasare pe loc de play-off.

 

E greu de spus ce îi recomandă pe acești jucători să fie aduși la CSM Olimpia în contextul în care formația sătmăreană este calificată în play-off și că, teoretic, poate accede în L2. Rămâne de văzut.

 

Pe altă parte conducerea clubului anunță reziliera contractelor lui Süveg Nándor și Andrei Pop, doi jucători care nu au rupt gura târgului în sezonul de vară-toamnă.

 

Anterior, la final de sezon, conducerea clubului a anunțat că renunță la patru jucători, Alexandru Mărieș, Răzvan Lazăr, Daniel Vereguț și Gabriel Mureșan, jucători legitimați la recomandarea lui Florin Fabian, ex directorul tehnic al formației.

 

CITEȘTE ȘI: Victorie pentru FCSB în singurul amical

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with