Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ACȚIUNE SPECIALĂ

Trei traficanți de droguri sătmăreni, prinși de DIICOT

Trei traficanți de droguri sătmăreni, prinși de DIICOT
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 

Astfel, două persoane au fost prinse în flagrant delict în timp ce ar fi comercializat o cantitate de cocaină (drog de mare risc), pe care ar fi procurat-o de la o altă persoană.

De asemenea, în urma celor 3 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de mare risc și substanțe cu efecte psihoactive (cocaină, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, 4-MMC, cunoscut sub numele de mefedronă și 2 MMC), sume de bani în lei, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

 

Trei traficanți de droguri sătmăreni, prinși de DIICOT
Trei traficanți de droguri sătmăreni, prinși de DIICOT

Luni, 22 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea celor 3 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Tot luni a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

 

IPJ Satu Mare face precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Citește și

17 percheziții la traficanți de droguri din Satu Mare

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with