Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trupele de dans modern de la Palatul Copiilor se pregatesc de concursuri nationale

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Profesoara Adina Ratiu isi doreste sa puna in scena la finele lunii mai, inceputul lunii iunie, un concurs interjudetean de dans modern
Profesoara Adina Ratiu isi doreste sa puna in scena la finele lunii mai, inceputul lunii iunie, un concurs interjudetean de dans modern

Copiii si tinerii sunt indrumati de profesoara Adina Ratiu

Dansatorii de la Palatul Copiilor Satu Mare s-au remarcat de-a lungul anilor prin evolutia deosebita pe care au avut pe scenele unor concursuri nationale de dans modern din intreaga tara.

Pregatiti de profesoara Adina Ratiu, copiii si tinerii care urmeaza cursurile cercului de dans modern la Palatul Copiilor se intorc de la fiecare eveniment competitional cu diplome si premii pentru locuri fruntase.

Numai anul trecut, trupele de dans Stil si Stil Junior au concurat alaturi de dansatori din toata tara la Concursul national “Generatia mileniului III” din Bucuresti, la Concursul “Ritm, dans, fantezie” din Targu Mures, la Concursul international  “Corviniana” din Deva si multe altele. La inceput o necunoscuta pentru fetitele si baieteii care s-au inscris la acest cerc gratuit al Palatului Copiilor, in timp dansul modern a devenit o particica din viata lor de zi cu zi.

Se bucura saptamanal de antrenamente sub indrumarea profesoarei lor, Adina Ratiu, si vor sa fie mereu pe prima treapta a podiumului la competitiile nationale ori internationale la care iau parte.

In momentul de fata muncesc intens si dansatorii cei mari, dar si cei mici. Vor evolua in aplauzele publicului la spectacolele oferite de primarii cu prilejul zilelor comunelor. Sustin mereu reprezentatii de dans modern cu ocazia Zilei Internationale a Copilului si vor sa ia parte si in 2012 la concursurile nationale de dans modern ce se vor organiza in Capitala, si Targu Mures, Craiova si Deva.

Trupa de dans Stil este formata din 13 membri, zece fete si trei baieti, iar trupa Stil Junior din 15 fetite minunate.

Profesoara Adina Ratiu isi doreste sa puna in scena la finele lunii mai, inceputul lunii iunie, un concurs interjudetean de dans modern pentru copiii care au imbratisat acest sport.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns