Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

PREZENȚA IMPRESIONANTĂ A TOP 50 ATP

Turneul de Tenis de la București

Turneul de Tenis de la București
Turneul de Tenis de la București, programat în săptămâna 14-21 aprilie, aduce o prezență impresionantă a jucătorilor din top 50 ATP
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

8 tenismeni din top 50 ATP se alătură competiției de la București: vedetele pe care le vei vedea în acțiune

Turneul Țiriac Open, programat între 14 și 21 aprilie, aduce o veste excelentă pentru fanii tenisului, având în vedere lista impresionantă de jucători care participă.

Stan Wawrinka, Gael Monfils și Fabio Fognini sunt doar câțiva dintre tenismenii anunțați la turneul ATP 250 de la București, ce reprezintă un moment de revenire a acestui eveniment de mare amploare pentru tenisul românesc.

Competiția, ce va avea loc în săptămâna menționată, atrage atenția cu nume sonore: opt jucători din top 50 ATP și 18 din primele o sută de clasament mondial și-au confirmat participarea în capitala României.

Pe lista preliminară de jucători se remarcă personalități precum Stan Wawrinka, triplu campion de Grand Slam, Fabio Fognini, Gael Monfils și Adrian Mannarino.

Stan Wawrinka, câștigător la Roland Garros în 2015, se clasează în prezent pe locul 83 în ierarhia mondială și are șanse mari să aspire la câștigarea trofeului la București.

Conform clasamentului ATP, francezul Adrian Mannarino, aflat pe locul 20, este favoritul principal la câștigarea competiției.

Alți jucători importanți din top 100 ATP care vor concura la București includ pe Francisco Cerundolo (locul 21 ATP), Tallon Griekspoor (locul 26 ATP), Sebastian Korda (locul 29 ATP), Laslo Djere (locul 35 ATP), Tabilo Alejandro (locul 44 ATP) și Lorenzo Sonego (locul 53 ATP).

În ceea ce privește foștii câștigători ai turneului ATP de la București, amintim că Grigor Dimitrov (2014), Gilles Simon (2012, 2008, 2007) și David Ferrer (2002) sunt doar câțiva dintre aceștia.

România continuă să atragă nume mari din tenis, confirmându-și statutul de gazdă pentru evenimente de talie mondială. În acest an, Karolina Pliskova, fostă numărul unu mondial, a triumfat la Transylvania Open 2024, turneul WTA 250 organizat în țara noastră. Evenimentul desfășurat la Cluj-Napoca a fost transmis în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO.

Citește și:Suspendarea drastică a tenismanului Dragoș Nicolae Mădăraș de către ITIA

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns