Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

RECORD DE VIOLURI 

Un antrenor de fotbal a comis 153 de violuri și 488 de agresiuni sexuale

Un antrenor de fotbal a comis 153 de violuri și 488 de agresiuni sexuale
 Întreaga Germanie este șocată de ce s-a întâmplt la un club de fotbal din Munchen.  Timp de șapte ani un antrenor de fotbal, în numele exercițiilor de fizioterapie, a agresat sexual și a violat  fotbaliștii de la club.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

„Este o nebunie  și când doar încerci să-ți imaginezi asta ”  a spus  judecătorul Stephan Kirchinger când a văzut  amploarea cazului.
Joi, tribunalul regional München I a condamnat un fost antrenor de fotbal la șapte ani și jumătate de închisoare pentru sute de agresiuni sexuale și 153 de violuri. Contrar celor solicitate de parchet, instanța nu a impus arestarea preventivă ulterioară față de bărbatul de 47 de ani. El a mărturisit că a agresat sexual tineri fotbaliști din clubul său de ani de zile.

 

Instanța, spre deosebire de parchet, nu a considerat infracțiunea drept abuz sexual asupra celor aflați sub protecție, deoarece victimele nu au fost încredințate inculpatului „să le monitorizeze stilul de viață”, după cum spune judecătorul Kirchinger.
Parchetul, care ceruse opt ani de închisoare, a acuzat peste 800 de cazuri de abuz și agresiune sexuală, însă instanța a calificat faptele drept agresiune sexuală, nu abuz asupra celor aflați sub protecție, în 488 de cazuri. Kirchinger vorbește însă de „cazuri limită absolute” în actele care au avut loc, de exemplu, în cantonamentul, departe de părinții tinerilor.

 

 

Antrenorul pretindea că face tratamente de fizioterapie
Fostul antrenor principal și director sportiv al unui club din districtul München a recunoscut în instanță că a agresat sexual tineri în timpul presupuselor tratamente fizioterapeutice și i-a și violat în numeroase cazuri. Potrivit parchetului, acesta a desfășurat acte sexuale asupra tinerilor fotbaliști după un tipar care a fost mereu același pe o masă de masaj din vestiarul clubului de fotbal, în cantonament sau în casa lui și a afirmat că acest lucru ar fi servit. pentru a îmbunătăți circulația sângelui în mușchi.

 

Mărturisirea s-a înscris într-o așa-zisă înțelegere între toți cei implicați în dosar, care au convenit asupra unei pedepse maxime de opt ani dacă inculpatul își recunoaște faptele.

 

Inculpatul a abuzat de încrederea pe care tinerii fotbaliști și-au acordat-o în el și în funcția sa în club, a acționat „metodic și sistematic și perfid” și a creat un „sistem perfid”. „El a îngrijit victimele pentru a le abuza”, a spus avocatul.

 

El a fost „un infractor în serie periculos”, așa cum și-a justificat cererea de detenție preventivă ulterioară. El îi amintește „de un lider de cult”. El este un „prinzător uman clasic, talentat și avid de putere”. Există, pe baza evaluării unui expert, un posibil pericol ca propriii săi fii să devină într-o zi victimele lui.

 

 

Inculpatul își cere scuze de la victime
Apărarea a respins ferm această presupunere. Judecătorul Kirchinger a spus: „Vedem în continuare periculozitatea inculpatului ca un dat.” Dar el a subliniat: „Nu vedem că acest obstacol a fost încă atins.” Instanța consideră că pedeapsa cu închisoarea poate asigura că bărbatul nu trebuie să fie mai periculos.

 

Însuși fostul antrenor și-a cerut scuze foștilor săi jucători în ultimul cuvânt. „Îmi pare foarte rău”, a spus el. „Cu siguranță vreau să parcurg toată povestea ca parte a terapiei.” Avocații săi apăruseră argumentaseră pentru o pedeapsă de șapte ani de închisoare și împotriva arestării preventive. „Mi-ar plăcea să am un viitor și o perspectivă pe care să le pot trăi alături de familia mea”, a spus inculpatul. „Vreau doar să fiu acolo pentru ea.”

 

Într-un caz similar, un antrenor de fotbal în vârstă de 27 de ani a fost condamnat miercuri la tribunalul regional Potsdam la 4 ani și 3 luni de închisoare. Bărbatul forțase ani de zile câțiva băieți să facă acte sexuale într-o comunitate din Brandenburg, în rolul său de antrenor.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns