Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTO EXCLUSIV: VIȘEU DE SUS

Un pieton beat care a traversat strada neregulamentar și fără să se asigure a fost lovit de o mașină

Un pieton beat care a traversat strada neregulamentar și fără să se asigure a fost lovit de o mașină
Traversarea neregulamentară, neatenția și indisciplina duc, din păcate, de cele mai multe ori la accidente. Ieri, 05 mai a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs în Vișeu de Sus.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Verificările efectuate au relevat că un bărbat de 37 de ani, care conducea un autoturism pe D.N. 18, din direcția Vișeu de Sus – Moisei, ar fi surprins si accidentat un tânăr de 30 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis și fără să se asigure.

 

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar la testul cu aparatul DrogTest, rezultatul a fost negativ. În cazul pietonului, aparatul etilotest a indicat rezultatul de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

 

Stimați pietoni, pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulație, vă recomandăm următoarele:

 

– traversați drumurile publice prin locurile marcate şi asigurați-vă înainte de a traversa;

– nu folosiți telefonul mobil (sau alte dispozitive electronice) atunci când traversați un drum public, astfel încât să puteți fi atenți la traficul rutier.

– când nu există în apropiere trecere de pietoni, semnalizată sau marcată, traversarea drumurilor publice se face numai pe la colţul intersecţiei, după o asigurare temeinică;

– nu traversaţi drumul în fugă!

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns