Image 1
Image 2

EXCLUSIV - Scandal uriaş la Liceul de Arte din Baia Mare

Un profesor, vizat într- un dosar de agresiune sexuală a unei minore de 15 ani

Un caz teribil, din martie anul trecut, bate pasul pe loc. Atunci, părinţii unei fete de 15 ani din Baia Mare l-au acuzat pe un profesor de la liceu că ar fi atins-o în zone nepotrivite. Poliţiştii au deschis dosar penal, dar nici până acum nu s-a luat o decizie.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală, dar nici până în acest moment nu au luat o decizie în acest dosar, sau nu există persoane puse sub acuzare în cadrul dosarului deschis. Cert este că au audiat mai mulți martori, dar și profesori de la Colegiul de Arte din Baia Mare.

 

 

Profesorul se declara nevinovat

În primăvara anului trecut, atunci când profesorul a fost acuzat de către părinții elevei, comisia de disciplină a Colegiul de Arte din Baia Mare a decis monitorizarea și asistarea profesorului la orele de instrument. Profesorul predă și azi în unitatea școlară și se declara nevinovat de acuzațiile care îi sunt aduse și a precizat faptul că acele atingeri erau tehnici de respirație pe care elevii trebuie să le facă la orele de instrument.

 

 

Cert este că la nivelul Inspectoratului școlar al județului Maramureș  a mai fost înregistrată o astfel o plângere pe numele profesorului în urma cu aproximativ 4-5 ani.

 

Ce spune IPJ Maramureș

 

La data de 27 martie 2023, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin plângere de o minoră de 15 ani, despre faptul că, în perioada noiembrie 2021 – martie 2023, ar fi fost agresată sexual în mod repetat de către un bărbat de 50 de ani din Baia Mare.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

BURSE DE MERIT

Se vor da din 15 noiembrie

Burse de merit vor primi peste 170 de elevi din Maramureș, cu medii sub 5. Acestea se vor da din 15 noiembrie. Situația e cauzată de o anomalie metodologică fără precedent în țară care permite miilor de elevi cu medii școlare foarte mici, inclusiv 1 și 2, să ia bani pentru „performanță școlară”.