Image 1
Image 2

LOGODNA ANULUI 2023

Unul dintre evenimentele mondene ale sfârșitului acestui an a fost petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase.

Ne-am bucurat să analizăm bijuteriile alese de viitoarea mireasă, chiar dacă suntem mai puțin familiarizați cu evenimentele mondene.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ce bijuterii a purtat viitoarea mireasă?

 

Ne-am bucurat să analizăm bijuteriile alese de viitoarea mireasă, chiar dacă suntem mai puțin familiarizați cu evenimentele mondene. Eleganța rochiei roșii purtate de Elena Tănase a fost completată perfect de alegerea bijuteriilor cu adevărat iconice.

 

 

 

 

 

 

Un set din aur cu email, colier și cercei, modelul Alhambra de la faimoasa casă de bijuterii Van Cleef, a fost vedeta serii. Inspirat de trifoiul cu patru foi și lansat în 1968, colierul Alhambra a captivat imaginația, devenind o bijuterie emblematică pentru Van Cleef & Arpels.

 

 

 

 

Și brățara care i-a strălucit la încheietura mâinii este o piesă de poveste. Este vorba de modelul “Juste un Clou” de la Cartier. Ea a fost creată în 1971 la New York de Aldo Cipullo, un renumit designer de bijuterii originar din Napoli, Italia. În ciuda designului său minimalist și androgin, brățara “Doar un cui” a devenit rapid o piesă cheie în colecția Cartier.

 

 

Bijuteriile menționate anterior au specificații detaliate disponibile pe site-urile oficiale. Dar acestea sunt detalii, importante sunt sentimentele care i-a unit.

 

 

Felicitări și toate cele bune pentru o căsnicie lungă și fericită!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with