Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Vacanţă exotică: Locul din România unde ai peisaje ca-n Zanzibar

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol
Peisajele din Belina seamănă foarte bine cu cele din Zanzibar
Peisajele din Belina seamănă foarte bine cu cele din Zanzibar

          Românii cu un buget nu tocmai imens se pot bucura de o vacanţă exotică şi de peisaje extrem de frumoase, la preţuri accesibile, dacă aleg o anumită destinaţie din estul ţării.

Este vorba despre un loc din România care e foarte apreciat de cei împătimiţi de călătorii, fiind o destinaţie de vacanţă ideală. Insula Belina din Delta Dunării este o adevărată bogăţie a naturii, iar aici turiştii pot avea parte de servicii la standarde europene.

Cu toate acestea, turiştii nu o trec neapărat pe lista de locaţii unde îşi doresc să ajungă, pentru că nu este foarte cunoscută. Ceea ce este de precizat e faptul că turiştii se pot bucura de un decor desprins parcă din basme, fiind o adevărată bogăţie a naturii.

Peisajele arată de parcă ar fi identice cu cele din Zanzibar, iar drumul şi costurile sunt accesibile oricui.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

ISTORIA ANIMAȚIEI

Zootropul: Jucăria victoriană care a pus fundațiile cinematografiei moderne

Animația are o istorie lungă și bogată, plină de multe metode inovatoare pentru a descrie iluzia mișcării. Cu mult înainte de apariția filmelor, jucăriile optice și dispozitivele realizate manual au fost folosite pentru a distra oamenii în timpul secolului al XIX-lea. Aceste invenții nu proiectau imagini pe un ecran. În schimb, au permis unei persoane să vadă spectacolul pe rând. Zootropul este unul dintre aceste dispozitive de animație, iar efectele sale vizuale fascinante sunt încă folosite astăzi

ISTORIA FILMULUI COLOR

Technicolor: O cronică a inovației filmele color de la Hollywood

Descoperirea majoră a Technicolor în 1922 a reprezentat o revoluție în cinematografie, prin introducerea unui proces inovator care implica filmarea cu o metodă de prismă și filtru, împărțind lumina în două benzi de film colorate în roșu și verde, apoi unind aceste benzi printr-un proces de transfer de culoare pentru a crea o singură bobină colorată, proiectabilă cu lumina albă standard a cinematografelor.