Image 1
Image 2

HOROSCOP

Vărsătorii vor fi înconjurați de prieteni

Ne aflăm în zodia scorpion.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Cu toate că ai dovezi clare despre unele relații și situații din preajma ta, dovezi care ar trebui să îți schimbe filozofia de viață sau măcar niscai idei, tu forțezi notă și rămâi ancorat în realitatea înconjurătoare fără rezerve. Îți este greu să părăseșți o zona confortabilă a vieții, chiar dacă conștientizezi faptul că îți dăunează.

 

 

TAUR: Intervin astăzi cheltuieli datorită implicării în acțiuni comune cu alții. Pe de o parte, trebuie să cheltuieșți tu din bugetul personal sume destul de mari. Însă, pe de altă parte, s-ar putea să primeșți bani, bunuri, favoruri sau chiar informații prețioase dinspre segmentul financiar.

 

 

GEMENI: Se recomandă atenție în relațiile parteneriale, mai ales la cele care presupun proiecte profesionale. S-ar putea relua discuții pe teme vechi, respectiv legate de modul în care ți-ai îndeplinit până acum sarcinile de lucru în cadrul unei colaborări.

 

 

RAC: O zi cu forfotă profesională, dar și în planul personal ai multe și mărunte de rezolvat. Alege prioritățile, intruct există riscul să oboseșți și să se evidențieze niscai afecțiuni mai vechi. La nevoie acceptă sprijinul celorlalți, având încredere că totul se va finaliza cu bine. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, dar și de un alt ritm de viață și activitate profesională.

 

 

LEU: Potrivită zi pentru a te ocupă de un hobby sau de activități recreative alături de cei dragi. În prima parte a zilei sunt posibile animozități în relațiile cu ceilalți, însă le poți dizolvă dacă eviți discuțiile ample sau replicile spuse în grabă.

 

 

FECIOARĂ: Se pare că îți doreșți să petreci ceva mai mult timp cu familia sau acasă printre obiectele tale dragi. Ai avea suficient timp pentru a face inventarul spațiului în care locuieșți, găsind astfel soluții bune pentru reparații, schimbări de decor și chiar pentru a achizitona obiecte patrimoniale de valoare sau o casă nouă.

 

 

BALANȚĂ: Sunt favorizate întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Minunat este că poți gestiona ușor toate acestea, așa încât dacă cineva îți displace momentan îl poți ocoli politicos, lăsând loc de bună ziua cu alte ocazii. Fii prudent și vorbește cât mai puțîn, deoarece există riscul să spui ce nu trebuie cui nu trebuie.

 

 

SCORPION: Rezervă momente doar pentru ține și treburile tale personale. Pentru că în culisele segmentului profesional în care activezi există conflicte ascunse, discuții tăinuite între colegi care au că țintă locul tău de muncă ar fi bine să analizezi pe îndelete situația în care te afli.

 

 

SĂGETĂTOR: În prima parte a zilei este bine să îți planifici cheltuielile majore pentru următoarele patru săptămâni. Chiar dacă vor surveni modificări, odată trasate acum liniile financiare directoare le vei urmări cu succes.

 

 

CAPRICORN: Oricât ai dori să te implici în activități comune cu alții, șansele de reușită sunt mici, pentru că energia ta vitală este la cote joase. Ziua este potrivită discreției, activităților ușoare, de rutină și relaționării numai cu persoanele apropiate care îți fac cu adevărat plăcere.

 

 

VĂRSĂTOR: Este o zi în care eșți înconjurat de prieteni, de oameni care doresc să te sprijine în demersurile tale socio-profesionale. Pe lângă discuțiile serioase pe teme diverse este loc suficient și pentru distracții sau activități specifice unor hobby-uri.

 

 

PEȘTI: Este o zi în care te vei simți mai bine, mai ales în relațiile cu ceilalți. Indiferent de provocările survenite, dacă ai să-ți temperezi emotivitatea și dorința excesivă de control vei reuși să depășeșți totul cu bine. Planifică-ți activități noi pentru următoarele patru săptămâni, dar ai în vedere în primul rând îngrijirea sănătății și apoi segmentul socio-profesional în care activezi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with