Image 1
Image 2

SUPERLIGA

Vidican, Savaniu, Corb și Mazilu, delegați la ultimele meciuri din SuperLigă

Patru sătmăreni, Ovidiu Mazilu, Alexandru Corb, Rareș Vidican și Marcel Savaniu au fost delegați la ultimele două meciuri din etapa cu numărul 23 din SuperLiga României la fotbal.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vă prezentăm mai jos, în ordinea în care se joacă, meciurile la care au fost delegați cei patru oficiali din structurile AJF Satu Mare.
Marcel Savaniu, fost arbitru FIFA, a fost delegat în calitate de observator la partida dintre Hermanstadt și FC Botoșani.
La acest joc unul dinte asistenți va fi Alexandru Corb, orădean la origine, dar care a fost ”transferat” recent la AJF Satu Mare.
Partida dintre FC Harmanstadt și FC Botoșani va fi arbitrată de bucureșteanul Horia Mladinovici și va fi televizată în direct de Digi Sport TV cu începere de la ora 14.00.

 

Rareș Vidican, și el ”transferat” din Bihor a primit sacina să arbitreze unul din meciurile importante ale etapei a 23-a, CFR Cluj – FC Voluntari. Tot la acest meci Ovidiu Mazilu a fost delegat în calitate de arbitru de rezervă. Și, dacă nu ne în;eală memoria, Mazilu se află la a 9-a delegare ca arbitru de rezervă în SuperLigă.
Meciul care încheie etapa cu numărul 23 se va juca începând cu ora 20.00 și va fi televizat de același canal DigiSport.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with