Image 1
Image 2
Acasa

MAUSOLEUL DIN MĂRĂȘEȘTI

Vizitatorii sunt întâmpinați de hologramele generalului Eremia Grigorescu și eroinei Măriuca Zaharia

Mausoleul Eroilor din Mărășești are, de acum, un mod cu totul apare de a-și primi vizitatorii. Cel mai mare memorial din țară a împlinit 100 de ani de la punerea pietrei de temelie și acum aduce experiența vizitării la un alt nivel.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Monumentul dispune deja de două holograme care îi redau pe generalul Eremia Grigorescu și eroina Măriuca Zaharia. Ce este interesant la aceste proiecții e faptul că cei doi nu vor avea doar imagine, ci și voce. De asemenea, turiștii s-au declarat foarte încântați și surprinși de holograme, pentru că nu sunt statice.
“Muzeul Vrancei, care administrează mausoleele din județ, intenționează să aducă tehnologia holografică și în alte două memoriale. În plan este că o hologramă a mareșalului Alexandru Averescu să fie implementată la mausoleul de la Mărăști, iar o alta, cu eroul Vasile Chilian, la mausoleul din Focșani. Și nu sunt singurele holograme pe care le are în plan Muzeul Vrancei.”, a declarat Mircea Balica, cel care are ]n custodie Mausoleul Eroilor din Mărășești.
De menționat este și faptul că toate cele 4 mausolee din județul Vrancea oferă și tururi virtuale, la fel ca toate secțiile aflate în subordinea Muzeului Vrancei.
Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with