Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TIMP LIBER

WARBOY, un film eveniment semnat de Marian Crișan, va putea fi văzut și la Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Sâmbătă, 16 decembrie 2023, spectatorii din Satu Mare au ocazia să vadă WARBOY în prezența regizorului Marian Crișan și a actorilor Tibor Székely și Ovidiu Crisan si vor putea discuta cu aceștia după proiecția ce va avea loc, de la ora 19:00, la Centrul Spiritual Megmaradás Háza (Casa Dăinuirii din curtea Catedralei Romano-Catolice).
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

„WARBOY este despre un adolescent prin ochii căruia vedem finalul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact toamna anului 1944. Băiatul încearcă să salveze cei doi cai ai familiei pornind cu ei într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni. Filmul poate fi numit sau , ce m-a atras cel mai mult la acest proiect, atunci când l-am conceput, au fost elementele de western pe care m-am bucurat să le pot aduce pe marele ecran.” mărturisește regizorul.

 

Trailerul filmului distribuit de Rova Film poate fi văzut pe:

 

Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Ion Bechet, Dan Chiorean sunt actorii ce joacă în WARBOY – cel de-al cincilea lungmetraj al regizorului cunoscut deja publicului larg pentru Morgen, Rocker, Orizont sau Berliner, dar și pentru miniseria produsă de HBO România – Valea Mută.

 

Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Muzica filmului este semnată de Alin Zăbrăuțeanu și Călin Torsan, sunetul de Alin Zăbrăuțeanu, Alexandru Dumitru și Mihai Bogos, iar afișul este desenat de Alex Tamba.

 

WARBOY este realizat cu sprijinul CNC România, CNC Republica Moldova, Cinema City, Happy Cinema, Otp Bank Romania, Ford Romania în colaborare cu Televiziunea Română și este o producție Rova Film, în coproducție cu Chainsaw Europe, Forest Film și Parmis.

 

Filmul este prezentat in cadrul unei caravane cinematografice care proiecteaza filmul in spatii neconventionale si in localitati care nu mai au sala de cinema si in acelasi timp ca alternativa la salile de multiplex.

 

Mai multe despre film și program găsiți pe: https://warboy.rovafilm.ro și pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/FilmulWarboy și Instagram: https://www.instagram.com/filmulwarboy ale filmului.

 

 

CITEȘTE ȘI: Filmul „Rocker” de Marian Crişan, prezentat în premieră mondială la San Sebastian

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

IFPLUS CIUDĂȚENIE ÎN SIBIU

Angajat chemat să cânte în biroul managerului  

Un angajat al Filarmonicii de Stat din Sibiu a fost chemat să susțină o audiție individuală în biroul managerului, ca sarcină de serviciu. În situația dată, de altfel una fără precedent, angajatul a cerut asistență ....

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now