Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

PRESA DIN UNGARIA ÎN CRIZĂ

Ziarul din Ungaria Magyar Hírlap nu mai apare tipărit pe hârtie

Mai multe ziare tipărite de limbă maghiară, printre care două ziare din Ţinutul Secuiesc şi Friss Ujsag din Satu Mare, în parte sponsorizate de guvernul de la Budapesta, au încetat să mai apară tipărite datorită scumpirii hârtiei şi consumabilelor necesare procesului de producţie. 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Ultima ediţie a ziarului Magyar Hírlap Kiadói Kft. a. apărut în data de 11 iulie 2023. Conducerea anunţă că ziarul şi-a suspendat publicarea ediţiilor ale cotidianului pentru o perioadă nedeterminată de la 11 iulie 2023.

Magyar Hírlap Kiadó Kft. mulţumeşte cu respect tuturor foştilor săi abonaţi pentru că au citit ziarul de foarte mulţi ani, dar îi anunţă că pot urmări în continuare articolele pe online.

“Este o onoare pentru noi că mulţi dintre cititorii noştri obişnuiţi au decis să nu solicite rambursarea sumei abonamentului, deoarece doresc să ne ajute să funcţionăm şi să lucrăm în continuare.

De asemenea, am dori să vă mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră şi pentru numeroasele mesaje amabile pe care le primim de la dumneavoastră în fiecare zi. După cum se vede criza loveşte puternic în mass media din Ungaria, chiar îi în publicaţiile favorabile guvernului pentru că ziarele independente au dispărut demult din peisajul publicistic din Ungaria.”

Informaţia zilei, care a colaborat cu unii dintre redactorii ziarului Magyar Hirlap este alături de colegii maghiari care s-au despărţit de ziarul tipărit. Le dorim să revină cât mai curând la forma clasică a ziarului tipărit.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns