Image 1
Image 2

SOCOND, SATU MARE

Cel mai mare proiect pentru din toate timpurile, semnat la București

Deputatul Adrian Cozma, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Satu Mare a postat pe pagina sa de socializare, un anunţ pentru locuitorii comunei Socond.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

În cadrul mesajului se anunţa semnarea unui contract în data de 9 august 2023 pentru reţele noi la sistemul de canalizare din satele comunei Socond. Acest proiect, în valoare de 6 milioane de euro, este finanţat prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny.
Deputatul Cozma a fost însoţit la Bucureşti de către primarul comunei Socond, Nicolae Cornea Mare, dar şi de Valer Beşeni, Secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Semnarea proiectului s-a făcut în prezenţa lui Adrian Ioan Veştea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, căruia deputatul Adrian Cozma i-a mulţumit pentru susţinerea în acest nou proiect.

Acesta priveşte o reţea de canalizare, inclusiv racorduri şi staţie de epurare în comuna Socond, localităţile Hodişa, Cuţa, Stâna şi Soconzel.
În total, pentru investiţii în apă şi canalizare, judeţul Satu Mare va primi peste 481 milioane lei prin Programul Anghel Saligny.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with